by Admin 

4 gabime që bëjnë ndërmarrësit pas “suksesit fillestar”

0 Comments

Një prej ëndrrave më të mëdha të çdo ndërmarrësi është të arrijë të fitojë sa më shumë para dhe biznesi i tij të jetë një prej bizneseve më të suksesshme në treg. Por problemi për një numër të madh sipërmarrësish fillon gjithashtu në momentin që ata e arrijnë këtë fazë dhe arrijnë që të vënë një kapital të lartë, sepse një pjesë e madhe e tyre kujtojnë se ky ishte fundi dhe nuk kanë nevojë më për…

Source

About the author 

Admin

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates
>