Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/vhosts/mediaelire.com/httpdocs/wp-content/plugins/covertsocialcontent-pro/covertsocialcontent-plugin-pro.php on line 444
Caleb McCarry, zyrtari i lartë i DFC-së, viziton Kosovën – Media e Lire

by Admin 

Caleb McCarry, zyrtari i lartë i DFC-së, viziton Kosovën

0 Comments

Caleb McCarry, këshilltar i Adam Boehlerit, kryeshefit ekzekutiv të Korporatës së SHBA-së për Zhvillim Ndërkombëtar Financiar (DFC), vizitoi Kosovën më 24 dhe 25 shtator. Gjatë kësaj vizite ai u takua me zyrtarë të lartë qeveritarë dhe udhëheqës biznesi për të hulumtuar mënyrat si të mobilizohen investimet në sektorin privat për avancimin e rritjes ekonomike dhe stabilitetit.

Source

About the author 

Admin

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates
>