Video konferencë me BigBlueButton në fushën e edukimit dhe jo vetëm

Gjatë këtij prezantimi 30-minutësh ju do të mësoni rreth:nevojës për t’u adaptuar me punën nga shtëpia;disa prej platformave kryesore të video konferencave;përzgjedhjes midis një platforme falas dhe me pagesë;përdorimit të platformës (open source) BigBlueButon me fokus fushën e edukimit dhe jo vetem. Ku: Në internet me video konferencëKur: 23 prill 2020, Ora 17:00-18:00Si: Pa pagesë, […]

related posts:
Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>