Uebinar: Elvira Rama, 26 nëntor 2020

Përshëndetje miq!Mbas një mungese disa mujore, kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë për uebinarin e ardhshëm që do zhvillohet me 26 nëntor, 18:30-19:30 me znj. Elvira Rama, eksperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ. Ajo do prezantojë mbi një temë që lidhet me zhvillimin profesional, të cilën ju mund ta votoni që sot.  Tema e uebinarit do zgjidhet […]

related posts:
Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>