Si ta kuptoni që jeni i mbingarkuar në punë

Është normale që të ndiheni të stresuar në punë herë pas here. Por për disa njerëz, stresi është bërë shkatërrues, duke çuar drejt shterimit, cinizmit dhe urrejtjes së punës. Kjo njihet si burnout (mbingarkesë). Dimensionet e reja të mbingarkesës: – Ndjesi të ezaurimit të energjive – Rritje e distancës mendore nga puna, ndjenja negative apo cinike që lidhen me punën &#8211.

Source

related posts:
Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>