Për 4 gjëra nuk ia vlen të stresoheni

Ju nuk mund të ndryshoni të kaluarën por nëse fokusoheni në të tashmen ju mund të ndryshoni të ardhmen. Rrugëtimi i ndërmarrësve është njëra prej përvojave më shpërblyese në jetë. Mirëpo, gjithkush i cili ju thotë se ndjekja e pasionit tuaj dhe të punuarit katër orë në javë është e gjitha që ju duhet, po provon të ju bindë. Biznesi juaj mund të jetë profitabil dhe shpërblyes…

Source

related posts:
Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>