Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Balkan FLOSStival është konferencë që zhvillohet këtë vit për herë të parë, në formën e një aktiviteti virtual për promovimin e lirisë së softeve, softeve me kod-burim të hapur, privatësisë dhe të dhënave në internet, si dhe njohurive të hapura, në rajonin e Ballkanit. Kjo ide është iniciuar nga Open Labs dhe organizohet në bashkëpunim me […]

related posts:
Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>