Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/vhosts/mediaelire.com/httpdocs/wp-content/plugins/covertsocialcontent-pro/covertsocialcontent-plugin-pro.php on line 444
Uebinar: Elvira Rama, 26 nëntor 2020 – Media e Lire

by Admin 

Uebinar: Elvira Rama, 26 nëntor 2020

0 Comments

Përshëndetje miq!Mbas një mungese disa mujore, kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë për uebinarin e ardhshëm që do zhvillohet me 26 nëntor, 18:30-19:30 me znj. Elvira Rama, eksperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ. Ajo do prezantojë mbi një temë që lidhet me zhvillimin profesional, të cilën ju mund ta votoni që sot.  Tema e uebinarit do zgjidhet […]

About the author 

Admin

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates
>