Çfarë mësova nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

Do doja të thosha se pata një javë normale por fatmirësisht duhet të pranoj se ishte mjaft interesante dhe me intensitet. Ditën e mërkurë drejtova një trajnim 1.5 orësh me 8 persona duke përdorur EyeOn ku mësuam për mbledhjen dhe përpunimin e të dhënave të klientëve. Sesioni shkoi mjaft mirë dhe me një nivel të kënaqshëm […]

related posts:
Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>