Kujt nuk i duhen ca para shtesë cdo muaj?!!Ndoshta keni një punë apo rrogë fikse.Ndoshta të ardhurat që

Të bëhesh milioner kërkon një punë grupi. Ju nuk mund të bëheni i pasur pa pakëz ndihmë në

Në librin tim Rule #1 Don’t Be #2, kam përfshirë tregime të ndryshme të biznesmenëve të cilët kanë

211 të regjistruar Përshëndetje miq!Mbas një mungese disa mujore, patëm kënaqësinë të zhvillonim një uebinar me znj. Elvira

A je ti një nga ta persona të cilitë mendojnë se për të fituar shumë duhet të punosh

Tirana WordPress Meetup organizon uebinarin e ardhshëm me temën: ”WordPress si Content Editor dhe Marketer”me trajnues ekspertin dhe sipërmarrësin z. Elvis