by Admin 

Uebinar: Si të përdorim Fiverr me sukses

0 Comments

Kujt nuk i duhen ca para shtesë cdo muaj?!!Ndoshta keni një punë apo rrogë fikse.Ndoshta të ardhurat që gjeneroni nga ‘startup-i’ juaj nuk mjaftojnë për të mbuluar gjithë shpenzimet e tjera.Por ju keni disa aftësi dhe kohë shtesë që mund t’i vini në funksion të dikujt që mund t’ju paguaj, direkt nga interneti.Atëherë, ky uebinar […]

About the author 

Admin

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates
>