by Admin 

Uebinar: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

0 Comments

211 të regjistruar Përshëndetje miq!Mbas një mungese disa mujore, patëm kënaqësinë të zhvillonim një uebinar me znj. Elvira Rama, eksperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ.Axhenda e uebinarit ishte:Çfarë është ndryshimi;Menaxhimi i vetes gjatë ndryshimit;Përqafimi i ndryshimit;Mbështetja e të tjerëve.Gjatë këtij uebinari, ndjekësit mësuan:Si t’i kthejnë ndryshimet e padëshiruara në avantazh për rritjen në […]

About the author 

Admin

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates
>