Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/vhosts/mediaelire.com/httpdocs/wp-content/plugins/covertsocialcontent-pro/covertsocialcontent-plugin-pro.php on line 444
Uebinar: Sistemi me 3 hapa për ta përgatitur biznesin tuaj përballë ndryshimit – Media e Lire

Uebinar: Sistemi me 3 hapa për ta përgatitur biznesin tuaj përballë ndryshimit

50 të regjistruan Ky prezantim ka mbaruar, por do të përsëritet në një datë të dytë.Gjatë këtij prezantimi 30-minutësh ju do të mësoni:1Si ndikojnë prirjet botërore dhe vendore në biznesin tuaj;2Si të bëni ‘analizën e ndikimit’;3Si të ndryshoni hamendësimet tuaja;Nëse bizneset do ta kishin parashikuar ndikimin e Covid-19 dhe mënyrën se si do ndikonte te […]

related posts:Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>