by Admin 

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

0 Comments

Me Ervinin jemi lidhur disa herë virtualisht, madje e kishim lënë për të bërë një uebinar së bashku por situata e covid i vuri shumë plane e dëshira në pritje.Ndërkohë, u mrekullova kur pashë që kishte arritur të bënte një bashkëpunim me platformën gjigande të aplikacioneve për sipërmarrës dhe biznese – AppSumo.com Publer në AppSumo.com […]

About the author 

Admin

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates
>