Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/vhosts/mediaelire.com/httpdocs/wp-content/plugins/covertsocialcontent-pro/covertsocialcontent-plugin-pro.php on line 444
Egoja e tepërt dëmton biznesin tuaj – Media e Lire

Egoja e tepërt dëmton biznesin tuaj

Egoja e shëndetshme është shumë e rëndësishme në ecurinë e një biznesi dhe në të pasurit sukses. Është pikërisht ajo e cila ju jep vetëbesimin e nevojshëm për të rrezikuar në sfidën e radhës, por mbi të gjitha, ajo duhet të mbahet nën kontroll. Më poshtë, Ekonomia Online ju njeh me 8 situata në të cilat egoja ndikon negativisht ne ecurinë e një biznesi: Nuk të lejon t’i pranosh se ke shumë nevojë…

Source

related posts:Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>