by Admin 

Rama: Do të jem në qeveri deri më 2029

0 Comments

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, ka mbajtur konferencë për media këtë të mërkurë. Rama adresoi situatën ekonomike në Shqipëri. Ai përmendi zerimin e Tatimit mbi vlerën e shtuar dhe tatim-fitimin për biznesin e vogël. Megjithatë, ajo që ra në sy ishte se duke iu përgjigjur një pyetjeje të gazetarëve, Rama u shpreh se biznesi i vogël “do të jetë drita e syve të qeverisë tonë deri në 2029-tën”.

Source

About the author 

Admin

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates
>