by Admin 

Për sukses, ju duhet dhe dituria

0 Comments

Hapi i parë i zgjidhjes së shumicës së problemeve është të kuptoni se çfarë nuk dini dhe ta mësoni atë. Një person i varur mund të përshkruhet si dikush i cili vuan nga varshmëria. Do të jem i pari për ta pranuar, unë shkëmbeva një varshmëri për një tjetër. Varshmëria ime ndaj drogës pothuajse më kushtoi me jetë, por varshmëria ime ndaj diturisë me shpëtoi jetën. Unë isha 25 vjeçar kur shkova në…

Source

About the author 

Admin

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates
>